Home Dogodki Prvi StarFall LAN uspešen

Prvi StarFall LAN uspešen

0
Prvi StarFall LAN uspešen

Prejšnji vikend in sicer 23. in 24. junija je potekal v Ptuju dogodek StarFall Lan, ki je, po besedah organizatorjev, zabeležil preko 60 tekmovalcev. Dogodek je imel na pričetku nekaj težav s internetno zmogljivostjo, ki so bile kasneje odpravljene in vsi turnirji so bili uspešno izpeljani. Udeleženci, ki so poravnali prijavnino, so bili deležni zajetnih brezplačnih obrokov in neomejene dvodnevne zabave.

Zelo so nas presenetili organizatorji, ki so navkljub svojim mladim letom zadevo zastavili korektno in pokazali veliko dobre volje. Mogoče jim na tej točki manjka še nekaj izkušenj ampak verjamemo, da bodo vsi dogodki, ki bodo sledili, dosegali višje nivoje ter bodo hitro prekoračili mejo 300+ tekmovalcev. Po našem mnenju je bil dogodek uspešno izpeljan in verjamemo, da lahko postanejo vodilna organizacija na področju tovrstnega tekmovanja (BYOC – bring your own computer).

Največ tekmovalcev se je pričakovano udeležilo v igri Fortnite in po besedah udeležencev so bile nagrade veliko boljše in bogatejše kot na ostalih BYOC dogodkih v Sloveniji. Zmagovalec Fortnite turnirja je bil nihče drug kot zloglasni in vsem poznani legendarni nekdanji igralec igre League of Legends  Jan “A1MBOT THUNDER” Strgar in njegov pajdaš “A1IMBOT BORAC”, ki sta zastopala vsem poznano ekipo Electric. Domov sta odnesla vsak svoj igričarski stol/fotelj UVI CHAIR Styler v vrednosti okoli 240 € / kos. Drugo mesto je zasedla ekipa Dream in tretje ekipa Godz.

Jan “Thunder” Strgar je za Gaming.si podal naslednjo izjavo:

Fortnite tekmovanje je bilo zelo napeto povsem do konca in navkljub nevšečnostim z internetom se je lanparty uspešno zaključil. Nagrade so bile glede na število udeležencev nore in lahko z veseljem rečem, da sva s kolegom BORAC-om postala ponosna lastnika zelo priročne nagrade (UVI CHAIR stol).

Ekipa organizatorjev je mlada, zagnana, potencialna in željna uspehov katere bodo s trdim delom in skromnostjo nedvoumno dosegli. Album slik je dostopen tukaj (klikni me).

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime