Fortnite – raketa je bila izstreljena in za sabo pustila čudne portale

Včeraj smo pisali o posebnem dogodku “Blast Off!”, ki ste ga Fortnite igralci lahko uzrli samo in le včeraj. Sumili smo, da se bo šlo za izstrelitev rakete in to se je tudi zgodilo. Izstrelek je potoval visoko v nebo ter nato priletel nazaj na zemljo. A nato je sledilo presenečenje saj so se iz portalov pojavile različne rakete, kjer na koncu ena ustvarila ogromno raztrganino v nebu.

Čeprav si nekateri portali izginili, drugi ostajajo in igralci jih širom Fortnite mape odkrivajo čedalje več. Seveda se vsi sprašujejo kaj naj bi vse skupaj pomenilo in zaenkrat dve glavni teoriji kažeta na obisk vesoljcev ali pa potovanje skozi čas.

Razvijalec Epic se medtem pospešeno pripravlja za peto sezono za katero imajo velike načrte. Trenutno lahko igralci izkoristite podvojene izkušnje, akcija pa bo trajala do 2. junija, tako da le pohitite in si naberite še zadnje nagrade iz poslavljajoče se 4. sezone!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!