Fortnite se je pojavil tudi v finalu svetovnega prvenstva

Svetovno prvenstvo v nogometu je končno za nami in zagotovo nas je veliko, ki smo si napeto ogledali finalni obračun med Francijo ter Hrvaško. Strastni oboževalci igre Fortnite pa ste zagotovo opazili, kako se je med napete minute obračuna prikradla tudi njihova priljubljena večigralska igra.

Po izvajanju enajstmetrovke je Antoine Griezmann popeljal Francoze v vodstvo 2:1, ob veseljačenju pa je bila prva stvar, ki jo je izvedel, bil znameniti “L ples”, ki je znani emotikon iz igre Fortnite. To ni bilo zanj prvič, saj je isti ples prikazal ob zadetku proti Argentini, medtem ko je zadevo izvajal celotno sezono med igranjem za svoj klub Atlético Madrid.

Da so nogometaši strastni privrženci igre Fortnite ni več nobena skrivnost. Poleg samih plesov, je kapetan angleške reprezentance Harry Kane priznal, da jim prav ta igra pomaga pri sprostitvi med napetimi obračuni.

Ko ne trenirajo, angleški nogometaši preigravajo Fortnite

Morda so ravno zaradi te battle royale igre tako Angleži kot Francozi priplezali tako visoko? Očitno je čas, da se Gamingsi poda v vrste slovenske reprezentance in jim doda Fortnite med obvezne dele treninga.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime