World of Warcraft – Battle Chesti odpravljeni, v igro dodan DirectX 12

Razvijalec Blizzard se pripravlja na izid naslednje razširitve za svojo popularno MMO igro World of Warcraft, ki se bo imenovala Battle for Azeroth.

A še preden bo ta doživela svoj uradni izid 14. avgusta, je razvijalec že sedaj pripravil kar nekaj presenečenj.

Največje je zagotovo sprememba cenovne politike. Morda vas je naslov članka malce zmedel, saj je v bistvu najprej tudi nas, a zadevo smo le iztuhtali.

World of Warcraft je prej za čiste začetnike zahteval nakup Battle Chesta, kjer ste prejeli osnovno igro ter vse do sedaj izdane dodatke, razen najnovejšega. Sedaj so Battle Chesti odpravljeni in igralci lahko pričnejo z igranjem takoj, vse kar morajo storiti, je nakup mesečne naročnine. Za preigravanje Battle of Azeroth pa boste vseeno primorani odšteti denarce plus opraviti nakup mesečne naročnine. Mimogrede, če si želite fizične kopije, lahko nakup opravite na naši partnerski trgovini Eigre.si, kjer ponujajo osnovno verzijo, kot tudi Collectors Edition.

Nova cenovna politika je namenjena praktično samo povsem novim igralcem, ki še nimajo računa in se jim ne da kupovati zraven še osnovne verzije igre. Koliko je nova akcija privlačna je malce vprašljivo, saj je bilo mnogo ostarelih Battle Chestov cenejših od mesečne naročnine, zraven pa si dobil še mesec igralnega časa.

Kakorkoli že, igra je včeraj pridobila popravek za prihajajočo razširitev, kjer so igralci odkrili nove opcije pri grafičnih nastavitvah. World of Warcraft sedaj podpira način DirectX 12 a zaenkrat samo na AMD grafičnih karticah, medtem ko so pripadniki zelenega Nvidia tabora zaenkrat primorani uporabljati DirectX 11. Prav tako je bil odpravljen ekskluzivni polnozaslonski način, kjer imamo sedaj na voljo samo opcije “Windowed” ter “Fullscreen Windowed”.

Med grafičnimi opcijami so izginile nastavitve “Low”, Medium” in “High” in imamo po novem samo lestvico od 1 do 10.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime