Projekt Top YouTuber Slovenija – Trenutna razvrstitev

Naš projekt Top YouTuber Slovenije je v polnem zagonu in naravnost presenečeni smo nad odzivom zvestih gledalcev in oboževalcev svojih pristašev, ki pridno glasujejo vsak dan za svoje favorite.

Do konca glasovanja je še kar nekaj dni in zdi se na mestu, da razkrijemo trenutno razvrstitev tekmovalcev, a števila glasov še ne bomo razkrili. To skrivnost bomo razodeli par dni pred koncem tekmovanja, zaenkrat se boste morali zadovoljiti samo s trenutno lestvico.

Na vrhu je boj precej izenačen in bitka za prvo mesto bo še dolga. Budno spremljamo tudi, iz katerih naslovov prihajajo glasovi in trenutno jih največ prihaja ravno iz YouTuba. Tekmovalci, ki so objavili posnetek specifično v namen glasovanja, so se najbolje odrezali, zato nasvet za tiste, ki tega še niste storili: objavite video, kjer direktno nagovorite svojo zvesto publiko, saj boste ravno tako prejeli največji odziv!

Dovolj besedičenja, poglejmo si trenutno lestvico!


  1. JACK ON THE BOX
  2. ROCKSTAR61
  3. ROK COBL
  4. TJAŠA DEU IN SHOKUGEKI (v času pisanja isto število glasov)
  5. TLUKAC
  6. JAN KRCEK
  7. FEARMY7INCH
  8. ENEIUSREX

Tako, takšna je trenutna razvrstitev, a vse skupaj se zna hitro spremeniti. Za svoje kandidate lahko glasujete vsak dan na sledeči povezavi, čas pa imate do 10. avgusta!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime