Si ti najboljši YouTuber v Sloveniji?

Zmagovalec bo prejel nagrado v vrednosti 800 € in bo povabljen na dogodek Gaming brez izgovorov #4 kjer bo skupaj z JureTršanBlondom, Tijo, JackOnTheBoxom in Smidijem gostil prav poseben dogodek!

JureTršanBlond

Ambasador tekmovanja

JackOnTheBox

Ambasador tekmovanja

Smidi Plays

Ambasador tekmovanja

Pokrovitelj TOP Youtuber tekmovanja je UVI GEAR! Sledite jim na Instagramu @ UVI Gear in jih podprite ter omogočite še več tovrstnih tekmovanj.

5,801SledilciSledi

ScorpLZ je zmagovalec HOP.si TOP YOUTUBER 2019!
Spodaj najdete razvrstitev po mestih!

Čestitke in hvala vsem za sodelovanje! ScorpLZ je imel največ glasov publike, sledil pa mu je ZakKing, na tretje mesto pa se je zavihtel Clumsy Mark! ScorpLZ je dosegel največ točk tudi pri komisiji, medtem ko sta ZakKing in Clumsy Mark dosegla enako število točk in si tako delita drugo mesto! Komisijo so sestavljali:

  • JureTršanBlond in Tija Fende
  • JackOnTheBox
  • SmidiPlays
  • BoriSe @ HOPsi
  • Jure @ UVI Chair

#1 ScorpLZ

Slovenski YouTuber in trenutno tudi ustvarjalec vsebine za Team Spectralis. Scorpza prepoznamo po njegovih odličnih prenosih v živo, kjer igra predvsem Fortnite. Njegova velika želja je da postane profesionalni streamer.

#2 ZakKinG

ZakKinG morda res šteje samo 15. let a tega zagotovo ne bi vedeli, če bi ogledali njegov YouTube kanal. Njegovi posnetki so namreč odlične kvalitete, zato je njegove avanture v Fortnitu vedno veselje pogledati. Poleg tega za svoje gledalce preigra tudi kakšno seanso igre GTA Online.

#3 CLUMSY MARK

CLUMSY MARK na YouTube sceni obstaja vse od leta 2014, v temu času pa si je priboril lepo število sledilcev. Ti se zabavajo ob njegovih zabavnih Fortnite videih, včasih pa CLUMSY preseneti in odigra tudi kaj drugega. Fant je bil dolgo časa skrivnosten in je šele avgusta letos svoji publiki razkril svoj obraz.