Fortnite turnir, ki ga je vodil znani streamer Ninja, je bil zelo uspešen

Pisali smo že o prav posebnem Fortnite turnirju “Rise Till Dawn”, ki ga je organiziral Red Bull v posebnem partnerstvu s trenutno enim najbolj popularnim streamerjem, Ninjo.

Dogodek, ki sta ga vodila Tyler “Ninja” Belvins ter Ben “DrLupo” Lupo se je odvil v 99. nadstropju stavbe Chicago’s Willis Tower, na tekmovanje pa je prispelo 200 najboljših igralcev iz celega sveta.

Turnir je potekal od sončnega zahoda pa vse do njegovega vzhoda, med tem časom pa si je prenos ogledalo okoli 150.000 gledalcev, medtem ko je bilo istočasnih gledalcev nekje okoli številke 100.000.

Po srditi bitki je na koncu zmagal dvojec igralcev Trevor “Funkbomb” Siegler in Nate “Nateehill” Hill oz. ekipa Team Exploit.

Kljub temu, da je šlo za velik turnir, so bile nagrade precej skromne. Tako sta zmagovalca prejela vsak po 1.125 dolarjev, tak nizek denarni sklad pa gre na račun razvijalca Epic in njegovih pravil glede neuradnih turnirjev.

“Ne bi imel kariere, če ne bi bilo Fortnite skupnosti. Zelo sem se zabaval, ko sem igral s svojim dobrim prijateljem [DrLupo] in da sem lahko spoznal svoje oboževalce. Na tem turnirju je bilo kar nekaj visoko talentiranih posameznikov.”

Spodaj si lahko ogledate nekaj najboljših utrinkov iz turnirja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

Left 4 Dead 2 razveselil igralce z novim dodatkom The Last Stand

Zombijaška večigralska igra Left 4 Dead 2 je danes stara že 11 let in oboževalci so že zdavnaj obupali, da bo razvijalec...

Dodatni disk za Xbox Series X vas bo stal 240 €

Tako Microsoft kot Sony sta pri svoji naslednji generaciji konzol najbolj ponosna na svoja diska. Konzolni igralci bodo končno ugotovili, kakšno magijo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!