The Walking Dead: The Final Season – Na voljo nov igralni posnetek

Priznati moram, da mi je kot velikemu oboževalcu prve sezone The Walking Dead zanimanje za sledeče sezone serije čedalje bolj pehalo. Prišlo je celo do te mere, da zadnje sezone sploh nisem preigral, in če dobro pomislim, se je enako zgodilo tudi s TV serijo, kjer sem obupal nekje v začetku 8. sezone.

Kakor koli že, prihaja zadnja sezone igralne serije, ki se bo imenovala The Walking Dead: The Final Season. To pomeni, da se bomo še zadnjič odpravili v pustolovščino z našo markantno herojinjo Clementine, to pa bo tudi baje zadnji naslov, zgrajen na starem grafičnem pogonu. Ta že nekaj časa kaže svoja leta in zato se je razvijalec Telltale Games odločil presedlati na pogon Unity, njihov prvi naslov s prenovljeno grafično podobo pa bo Stranger Things.

Clementine je vsekakor prestala ogromno neprijetnih stvari in kot kaže, bo v zadnji sezoni nosila podobno vlogo, kot jo je v prvi Lee. Poskrbeti bo morala namreč za preživetje svojega varovanca AJ-ja in skozi leta v sovražnem okolju si je za to vlogo nabrala celo goro izkušenj.

Čakajo nas spet dolgi pogovori, izbiranje dialogov ter QTE sekvence, kjer moramo ob pravem trenutku udrihati po pravem gumbu.

Kako se bo avantura razpletla in če bo zaključek segel do kolen emotivnemu koncu prve sezone, bomo videli že 14. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime