Fallout Miami je nova, ogromna modifikacija za Fallout 4

Hmmm, zdi se, da zadnje čase konstanto pišemo o različnih Fallout modifikacijah ter različnih novicah, ki se tičejo tega postapokaliptičnega okoliša. No, kakor pravijo, kuj železo, dokler je vroče, zato vam tokrat predstavljamo mod, imenovan Fallout Miami.

Za razliko od večine modifikacij, ki bijejo v že precej ostarelem pogonu New Vegasa, bo tale tekla v Fallout 4. To seveda pomeni impresivno grafično podobo ter bolj napredne strelske mehanike. Podali se bomo na obale mesta Miami, kjer nas ne bodo čakali samo Ghouli v prikupnih šlaufkih (tole ni zafrkancija), ampak tudi zanimivaa glavna zgodba ter kup stranskih opravil. Spremljali nas bodo različni pajdaši, sodelovali pa bomo v bitki med frakcijama Freedom ter Order.

Naša glavna naloga bo raziskati skrivnostno izginotje prebivalcev, kar naj bi nam odgriznilo večino časa naše avanture. Poleg tega se bomo lahko potepali ter raziskovali podrobno mesto Miamija, ki bo razdeljeno na več različnih sektorjev. Tako bomo lahko naleteli na bolnice, tržnice, gostilne ter celo na jahtni klub za tiste najbolj vzvišene.

Fallout Miami obljublja ogromno, a verjetno bomo na zadevo čakali še kar nekaj časa. Ne glede na to so razvijalci prikazali prvi napovednik, ki je precej navdušujoč, še posebej zaradi talentiranega glasovnega podajalca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime