Fortnite King of Slovenia postal največji gaming turnir v zgodovini Slovenije!

Pravilno ste prebrali, naš prvi Fortnite turnir je presegel vsa naša pričakovanja! Pobrskali smo po zgodovini slovenskih turnirjev in lahko rečemo, da smo krepko presegli številko prijavljenih po številu prijavljenih igralcev za določeno igro.

Naš King of Slovenia turnir smo si sprva zastavili skromno saj se je za testno zadevo, kjer smo poskušali ugotoviti, kakšno je sploh zanimanje za Fortnite tekmovanje. Začeli smo z 32 tekmovalci a smo v enem dnevu zapolnili vsa prosta mesta. Število smo povečali na 64, kasneje na 128… Zadeva je preprosto eksplodirala in trenutno imamo prijavljenih že 160 ekip in ker se gre za tekmovanje v dvojicah, to nanese kar 320 igralcev. Tako lahko ponosno rečemo, da je zadeva postala največji igričarski turnir v Sloveniji!

King of Slovenia še vedno raste in iz dneva v dan prihajajo novi tekmovalci. Ne pozabite do 4.8.2018 se lahko še vedno prijavite (klikni me za info), tekmovanje pa bo potekalo ONLINE (od doma, preko interneta).

Obljubili smo, da bomo povečali nagradni sklad in obljuba dela dolg!

Nagrade:

Dodatno dodajamo v nagradni sklad:

+ povabilo na offline tekmovanje v Fortnitu z nagradnim skladom preko 2.000 €!

Pripravite se, ogrejte svoje prste, očistite snajperco, odigrajte naš prvi turnir in si zagotovite povabilo na naš OFFLINE dogodek v Fortnite, ki bo oktobra letos!

Prilagam troll video naše Slovenske Fortnite Legende, vzemite ga samo delno resno 🙂


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime