Home Dogodki Fortnite King of Slovenia #1 turnir

Fortnite King of Slovenia #1 turnir

61
Fortnite King of Slovenia #1 turnir

Zaradi zelo velikega števila ekip smo prilagodili sistem tekmovanja in se bodo istočasno odvijali trije turnirji! Izmed vseh treh turnirjev bodo najboljši ekipe napredovale v zaključni turnir, ki se bo odigral 12.08.2018! Igrate lahko samo v enem turnirju kajti vsi trije se pričnejo istočasno.

#1  GAMING.si Fortnite #1 King of Slovenia! 1/4 Omega – zapolnjeno!

#2  GAMING.si Fortnite #1 King of Slovenia! 2/4 Skull Trooper – zapolnjeno!

#3 GAMING.si Fortnite #1 King of Slovenia! 3/4 Brite Bomber – zapolnjeno!

#4 GAMING.si Fortnite #1 King of Slovenia! 4/4 Lite Show – prijave odprte!

Posodobitev – 25.07.2018! Tekmovalci bodo ločeno istočasno igrali 4 turnirje, najboljše ekipe iz vsakega turnirja se uvrstijo v finale, ki bo odigran 12.08.2018! 

Posodobite 28.07 – DODAJAMO DODATNE NAGRADE

+ povabilo na offline tekmovanje v Fortnitu z nagradnim skladom preko 2 000 €!

Razvrstitev nagrad bo določena po končanem turnirju (prvi štirje bodo izbirali nagrade, top 12 mest prejme nagrado), povabilo na offline tekmovanje prejme zmagovalna ekipa!

Pripravite se, ogrejte svoje prste, očistite snajperco, odigrajte naš prvi turnir in pozabite na vse ostale turnirje ter si zagotovite povabilo na naš OFFLINE dogodek v Fortnite, ki bo oktobra letos!

———————————————————-

Vsa navodila za prijavo najdete spodaj!

Navodila za prijavo preko platforme UVIPLAY

  1. Registrirajte/prijavite se v platformo UVIPLAY (dodatno morate v profilu vnesti vaš Discord)
  2. Po zavihkom “My teams” ustvarite ekipo
  3. Povabite svoje soigralca v ekipo. Odprete svojo ekipo in na meniju kliknete “Invite” ter soigralcu posredujete kodo. Povabljenec/soigralec pod zavihkom “My teams” klikne na meni in “Join” ter vnese kodo.
  4. Odklikate na turnir in v meniju kliknete “Join”

Pravila turnirja:

– Igra se SQUAD DUO (“best of 2” odigrate dve igre seštejete kille)

– Double elimination

– Start 5.8.2018  ob 13:00, predvidoma do 21:00

– Discord: https://discord.gg/87dBzam (soba: Fortnite turnir #1) za vsa dodatna vprašanja

Navodila kako odigrati tekmo proti nasprotniku:

  1. Spodaj, v bracketu (na platformi UVI PLAY), najdete ime nasprotne ekipe, v desnem stolpcu med vsemi ekipami najdete vašega nasprotnika, odklikate na profil igralca in pod “About” najdete Fortnite username ali Discord usernam od vodje za nadaljnjo komunikacijo (priporočamo, da uporabljate Fortnite username in se dodate v clientu).
  2. S nasprotnikom se povežete preko Fornite clienta oziroma Discorda in naredite “lobby” v Fortnitu  ter pričnete s igranjem
  3. Odigrate 2 igre (“best of 2”) in vnesete rezultat – ne glede nato ali ste zmagali ali izgubili! V polje vaše ekipe vnesete seštevek vseh ubojev vaše ekipe in v nasprotnikovo polje seštevek nasprotnikovih ubojev. Rezultat se v primeru ujemanja potrdi sam – v nasprotnem primeru pa bo potrebno posredovanje administratorja, katerega zmagovalna ekipa kontaktira z dokazi(posnetek zaslona rezultatov) o ubojih.

Sabotaže in sankcije:

Sabotaže so prepovedane; če pride do tega, prosimo da o tem obvestite administratorja na Discordu (priložite dokaze, posnetek iz posnetka). Streljanje kakršne koli postavljene stvari od nasprotne ekipe je prepovedano, prekinjanje zdravljenja nasprotne ekipe prepovedano, namerno sabotiranje in oviranje tekmovalcev pri igri je prav tako prepovedano! V primeru, da pride do sabotaže in oviranja nasprotnika pri igranju, bo ekipa nemudoma diskvalificirana! Po končanem turnirju lahko ekipa in tekmovalci prejmejo prepoved udeležbe na ostalih turnirjih!

Igranje med različnimi platformami

Fortnite omogoča igranje med lastniki PC-jev, Xbox One, PlayStation 4, iOS napravami ter Nintendo Switchem. Pojavilo se je že nekaj vprašanj, kdo lahko s kom igra in načeloma postane na temu mestu Sony, ki ne omogoča igranje PS4 igralcev proti igralcem na Xbox One ter Nintendo Switch. Spodnja razpredelnica vam lepo prikaže kompatibilnost, igralcem pa priporočamo, naj po možnosti igrajo na PC-ju ali PS4, saj je slednji veliko bolj razširjen po Sloveniji in je zato manjša možnost, da naletite na nekompatibilnega igralca.

 

Nagrade: 

Razvrstitev nagrad bo določena po končanem turnirju (prvi štirje bodo izbirali nagrade, top 12 mest prejme nagrado), povabilo na offline tekmovanje prejme zmagovalna ekipa!

61 KOMENTARJI

  1. Ali lahlo igram jas na telefono igram in se 3 ki igrajo na racunalniku a so srbski drzavljani ali lahko oni igrajo zmano v squado turnir

    • Igra se DUO (2 igralca / ekipo), se pravi če ste 4je lahko ustvarite dve ekipe, lahko pa se na UVIPLAY.com platformi pridružite v eno ekipo in igrate različni, omejite na državi ni. Lahko igrate cross-play (telefon in PC) ampak morate vedeti da imajo igralci na računalniku prednost. lp

    • PROSIM PREBERITE NOVICO! V prvem odstavku lepo piše da je ONLINE kar pomeni da se igra od doma!

      Zaradi velikega povpraševanja in zanimanja za igro Fortnite smo se odločili organizirati prvi večji ONLINE turnir, kjer bomo poskrbeli za nagrade, razvoj skupnosti in veliko zabave! Omenili bi, da je to testni turnir, ki bo odločil ali bomo organizirali ligo, ki bo potem trajala 2 meseca (turnir vsak vikend, bogat nagradni sklad, verjetno “offline” zaključek).

  2. Kako se prijavim, kaj ce bo prevec igralcev, ali lahko zamenjate nagrade z v-bucksi? Kdaj bo? Ce igram na PS4 ali igram proti racunalnikom?

  3. In kako naj bi se potem igralo? Kaksen poseben mode al kako? Ker ne razumem kako mislite spravit dve ekipe v isto igro in zakaj se jih ne bi smelo ubijat (pod naslovom sabotaze). Navodila se mi zdijo malo pomanjkljiva. Rad bi se prijavil vendar nevem kako bo vse to zgledalo, lp

    • Na platformi bo generiran uro pred pričetkom bracket, dodate nasprotnika iz ekipa v fortnitu in ga povabite v squad. Potem paposkusite s soigralcem nabrati čimveč killov s tem da ne smeta sabotirati (kot zapisano zgoraj) druga dva tekmovalca. Zmaga ekipa, ki v dveh igrah doseže največ killov.

    • Živjo, v sloveniji še nismo zasledili turnirja, ki bi imel brezplačni vstop in boljše nagrade bodo pa definitivno nagrade v naslednjih tunrirjih večje 🙂

  4. Sam vprašam to igras 9 ur straight al je ke odmora ker me zacnejo oči mal bolet ko sm 10 ur na pcju pač pa se kosilo pa to

  5. tadej kickali so me iz grupa discorda ker sem pač enmo reko da je pussič ker neupa it duo squadov on mi je reko da nemors ubiti squada razen ce si ninja in me je začo žalit da sem slab ! ali me lahko dodaš na discordo ce bo kaj da ti bom pisal ker v grupo več nisem moj discord je cLoud#8838

  6. Ali lahko preverite ce je ekipa survival specialist oz. Specialist za prezivetje prijavljena. Z mojim prijatlelom sma se hotla pa nevwm ce sma al na sma pa skupaj v ekipi. Prosim hiter odgovor ful sm zivcen ker je zanji dan.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime