Overcooked 2 dobil nov napovednik

Overcooked vam je morda precej neznan naslov, a lahko vam zaupamo, da se gre za enega bolj zabavnih sodelovalnih iger, ki jih lahko preigravate tako na PC-ju kot na konzolah.

Igra je namenjena predvsem večigralski zabavi, kjer se lahko več igralcev zbere za enim razdeljenim zaslonom in skupaj poskuša skuhati čimveč jedi. Seveda je poleg treba poskrbeti še za več različnih stvari kot so sekljanje zelenjave ter mesa, pomivanje posode, včasih pa nam ponagajajo celo same stopnje, ki so dinamične in čedalje bolj težke.

Za špilom stoji razvijalec Team 17, ki pospešeno pripravlja nadaljevanje, imenovano Overcooked 2. Kjer nam je v prvem delu nasproti stal šef v obliki špagetnega monstuma, nam bo v nadaljevanju poti prekrižal nemrtvi kruh, domiselno imenovan Unbread.

Grafično se igra ne bo močno razlikovala od predhodnika, a tu bo kup novih mehanik, med katerimi zagotovo obstaja večigralstvo preko interneta, saj smo poprej zadevo lahko preigravali samo lokalno.

Dovolj besedičenja, oglejte si nov napovednik spodaj!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!