Read Dead Redemption 2 dočakal prvi igralni video!

Ena izmed najbolj pričakovanih iger tega leta … No, bodimo odkriti, najbolj pričakovana igra tega leta, Red Dead Redemption 2, je dobila prvi prikaz igranja.

Svojo kopijo lahko prednaročite na EIGRE.si, uporabite kodo: RDR2E6563 za popust 🙂

Prikaže odprt svet, ki se bo dogajal na razpotju divjega zahoda in osovraženih izobčencev v civiliziran moderen čas. Grafična podoba izgleda naravnost osupljivo, zlasti glede na dejstvo, da bo šlo za odprt svet. Zemljevid bo ogromen in bo vseboval tako puščave in gozdove kot tudi gore in mesta, v katerih bo mogoče najeti prodajalke ljubezni.

Igrali bomo kot Arthur Morgan, član slavne Van der Lindške bande. Prisiljeni so v nomadsko življenje in kot se za edino družino spodobi, bomo morali zanje poskrbeti. Več časa kot preživimo z njimi, bolj povezani bomo, kar bo ključno za razkrivanje skrivnosti in sodelovanje.

Tako se bomo lahko po svetu premikali z našo tolpo in bežali pred napredkom. Veliki poudarek bo na zgodbi in interakciji z okoljem in tako bo mogoče ustvariti sovražnike ali zaveznike, prijatelje ali znance.

Igra bo realistična in konj bo ena izmed najvrednejših dobrin, kot je tudi veljal za tedanje čase. Glede na naš odnos bo žival reagirala v kriznih trenutkih. Tako nas lahko ob zanemarjenju ob pokanju vrže iz sedla ali prinese odločilno prednost na bojišču.

Iz igralnega posnetka je več kot razvidno, da je zvokovna upodobitev naravnost fantastična, nič drugače pa ne velja niti za animacije. Zagotovo bo Red Dead Redemption 2 ena izmed najboljših iger, ki bo še nadgradila predhodnika in nič čudnega ne bo, če bo iz sedla zabrisala GTA 5.

Red Dead Redemption 2 izide 26. oktobra za PlayStation 4 ter Xbox One. Kaj pa PC? Verjetno bo treba počakati še kakšno leto, tako kot pri prejšnjem Rockstar naslovu, GTA V. Za tolažbo lahko med tem časom preigrate izvirnik preko storitve PlayStation Now.

Preverite igralni video še sami:

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime