Naš prvi Fortnite turnir uspešno zaključen

Največji turnir v zgodovini Slovenije je uspešno zaključen! Po napetih bojih so znane najboljše ekipe! Po pričakovanju sta elitno prvo mesto vzela k1nzell in kenjam1 z ekipo KK1, nedavno pa je igralec k1nzell odnesel tudi zmago na uradnem Epic Games turnirju Summer Skrimish. Drugo mesto sta zasedla Alen in sparkexd z ekipo The Drifters, bron pa sta domov odnesla pekochee in lula2213 z ekipo solo carry, ekipa Tglavna pa je končala na nehvaležnem četrtem mestu.

Razvrstitev in nagrade:

  1. KK1 (k1nzell in kenjam1) – 2x Miška Decus Respect + 2x Fieris Illuminated svetleča podloga + 2x 18K Gold AWP CS:GO obesek za ključe + 2x Silver Collection limited + povabilo na offline turnir*
  2. The Drifters (Alen in sparkexd) – 2x  Miška Decus Respect + 2x 18K Gold AWP CS:GO obesek za ključe + 2x Silver Collection limited + povabilo na offline turnir*
  3. Solo carry (pekochee in lula2213) – 2x Fieris Illuminated svetleča podloga + 2x Silver Collection limited
  4. Tglavna (Pircolino in Aadoxe112) – 2x 18K Gold AWP CS:GO obesek za ključe + 2x Silver Collection limited

Celotno razvrstitev najdete na UVIPLAY.com platformi (klikni me).

Prosim, da vsi nagrajenci pošljete email na [email protected] in v vsebino elektronskega sporočila vključite; ime ekipe, naslov in poštno številko. Vse nagrajence bomo dodatno preverili, prosim pošljite iz enakega emaila kot ste ga uporabili na uviplay.com za registracijo. Nagrade bodo odposlane v roku 7 delovnih dni. Hvala za razumevanje.

*Offline turnir bo potekal predvidoma v oktobru, več informacij bo znanih kmalu!

Za konec bi se rad zahvalil vsem sodelujočim in vas povabil, da še naprej spremljate našo spletno stran, nam sledite na Facebooku ter se pridružite Discord kanalu in si tako zagotovite, da ne zamudite naslednjega velikega Fortnite turnirja, ki bo najavljen v naslednjih dneh! Hvala vsem za sodelovanje, potrpežljivost in ker ste bili del največjega turnirja v zgodovini Slovenije. Zahvala gre tudi partnerjem, ki so omogočili turnir – EIGRE.si, Telekom Slovenije, UVI CHAIR in RAZER.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime