Fortnite kocka se sedaj premika po mapi

Pisali smo že o ogromni vijolični kocki, ki se je kar naenkrat pojavila iz razpoke na nebu in čeprav je le ta vsebovala nekaj zanimivih lastnosti, ni bila ravno preveč dinamična in gibčna.

To se je sedaj spremenilo, saj se je ogromna pojava začela počasi premikati po mapi. Kakor je izračunala spletna stran Fortnite Battle Royale News, se kocka prekucne vsako uro in 43 minut, vsi pa se seveda sprašujejo, kam je namenjena.

Teorija je da se premika proti mestecu Salty Springs saj slednje, glede na smer premikanja kocke, stoji ravni na njeni poti. Prav tako je bilo v Salty Springs med udarjanjem vijoličnih strel moč bilo slišati čudno dinozavrsko rjovenje, veliko igralcev pa se strinja, da je ravno to mestece najbolj potrebno spremembe, saj je preprosto preveč dolgočasno.

Spet drugi pravijo da bo kocka prispela do sredine mape in popolnoma preoblikovala mapo ter morda celo uvedla neko čisto novo.

Vsi pa se strinjajo, da je vijolična gmota verjetno uvod v novo sezono, ki naj bi štartala čez dobre štiri tedne.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!