Nintendo Switch emulator Yuzu sedaj poganja Super Mario Odyssey pri 50-ih sličicah na sekundo

Dandanašnji emulatorji res napredujejo z bliskovito hitrostjo. Nekateri hitri razvoj pripisujejo dejstvu, da so PC-ji ter sodobne konzole strojno veliko bolj podobne kot v preteklosti, kar naj bi tudi omogočalo hitrejšo emulacijo.

Yuzu je emulator za najnovejšo konzolo Nintendo Switch in zadeva par mesecev nazaj ni mogla niti zagnati igre, danes pa že lahko poganja ekskluzivni naslov Super Mario Odyssey skorajda popolnoma tekoče.

YouTube kanal BSoD Gaming je prikazal igranje igre na procesorju Intel Core i7 8700K, kjer je Mario dosegal hitrosti med 45 in 55 sličic na sekundo. Emulator Yuzu je v samo enem dnevu bil tako optimiziran, da je v Super Mario Odyssey pridobil 20 sličic na sekundo, kar je seveda gromozanski uspeh.

Žal igra še vedno trpi za ogromnimi grafičnimi artefakti kar je ne naredi ravno igralne, a vseeno je to velik napredek emulatorja.

Če Mario ni še na voljo za preigravnje, to ne velja za igro ONE PIECE: Unlimited World Red Deluxe Edition, ki jo je sedaj lahko preigravamo na 60-ih sličicah na sekundo in jo je praktično moč preigrati od začetka do konca. Špil še vedno trpi za manjšimi grafičnimi pomanjkljivostmi a če ste velik oboževalec ONE PIECE in si ravno ne lastite najnovejše Nintendove konzole, je to morda eden od načinov, da končno preigrate dotični naslov.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!