Prihaja Below Zero, samostojna razširitev Subnautice

Potem ko je razvijalec Unknown Worlds Entertainment januarja leta 2013 izdal svojo stvaritev z naslovom Subnautica, ki je do danes med navdušenci nad preživetvenimi pustolovščinami požela veliko navdušenja, je sedaj presenetil še z oznanilom o pripravi samostojne razširitve imenovane Subnautica Below Zero. Ta nas bo iz prijetnih tropskih voda očitno popeljala v do sedaj še nevidene in neraziskane globine ledenega morja na že poznanem planetu 4546B.

Subnautica – Recenzija igre

Razvijalec je sicer še dokaj skop s podrobnostmi, razkril pa je da bo šlo za samostojno razširitev, kar pomeni, da igranje le-te ne bo zahtevalo osnovne igre Subnautica. Je pa postregel z nekaj slikovnimi koncepti in namigi iz katerih je razbrati, da se na planetu 4546B tokrat ne bomo znašli zaradi nesreče vesoljskega plovila, kot smo bili priča v prvotni zgodbi, ampak bomo del načrtovane raziskovalne odprave na neraziskani polarni regiji planeta. Tako naj bi šlo za popolnoma novo poglavje zgodbe, kot je razvidno iz konceptnih slik, pa nas očitno čakajo tudi novi temperaturni izzivi in zanimivi organizmi, od katerih nam bodo nekateri najverjetneje znova dodobra zagrenili življenje. Razvidna pa so tudi nekatera nova prevozna sredstva.

Unknown Worlds Entertainment je še zapisal, da naj bi Subnautica Below Zero izšla že v prihodnjih mesecih, prvotno v obliki zgodnjega dostopa, kasneje pa v končni različici s pomočjo rednih posodobitev in odzivov igralcev. Takšen pristop je razvijalec namreč imel tudi pri razvijanju prvotne Subnautice, katere recenzijo smo pred meseci spisali tudi mi, zato vabljeni k branju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime