Battlefield V – nov napovednik se poglobi v večigralske načine

Založnik EA ter razijalec DICE sta na plano izpustila nov napovednik, ki za prihajajočo igro Battlefield V prikaže vse nove in stare igralne načine, med njimi tudi težko pričakovano različico battle royala.

Na voljo bo kar 9 različnih večigralskih načinov, umanjkala pa ne bo tudi enoigralska izkušnja, ki se bo tu imenovala War Stories.

V večigralstvu se bo tako moč preizkusiti v Final Stand, Domination, Frontlines, Airborne, Breakthrough, Team Deathmatch, Conquest Assault, Conquest ter seveda Firestorm.

Zakaj seveda? Zato ker je slednji način morda najbolj pričakovan saj bo različica trenutno najbolj priljubljenega žanra battle royala. Razdelili se bomo v 16 ekip, vsaka od njih pa bo štela po 4 člane, skupine pa se bodo spopadle na največji Battlefield mapi do sedaj.

Kdaj bo zadevo torej moč praktično preizkusiti? Odprta beta se bo začela že jutri, 6. septembra, v njej pa bo moč preizkusiti Rotterdam mapo v Conquest načinu ter Artic Fjord mapo na tako Conquest kot Grand Operations načinu. Datum izida je bil pred kratkim malce zamaknjen in tako bo Batlefield V izšel 20. novembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!