NBA 2K19 dobil nov igralni napovednik

Pošteno smo že zakorakali v september in kot vsako leto, nas tudi tokrat čaka nova verzija košarke izpod prstov založnika 2K.

Letošnje preganjanje oranžne žoge se bo imenovalo NBA 2k19 in kljub temu, da je izid samo še par dni stran, vemo o nadaljevanju presenetljivo malo.

Založnik se je končno zmigal in prikazal prvi pošten igralni napovednik, ki je, treba je priznati, precej navdušujoč.

Sicer nekih podrobnih informacij iz napovednika ni ravno moč razbrati, saj je posnetek poln spektakularnih zabijanj ter kazanja igralcev ter njihovih značilnih proslavljanj. A vseeno smo dobili nekaj novih podrobnosti glede novosti v NBA 2K19.

Prenove bo delež “Neighborhood”, kjer bomo po mili volji preigravali ulično košarko, poleg tega pa bo tu prisoten cikel dneva in noči.

Sprememb bo deležen tudi način MyTEAM ter seveda najbolj popularni MyCAREER, kjer bomo spet ustvarili svojega košarkaša in se poskušali prebiti v elitne vrste NBA košarkašev. Tokrat bomo našo pot začeli v Kitajski, nato se bomo podali v G League ter naposled v NBA. Tudi letos bodo glasovno podajanje posodili pravi NBA igralci, ne bo pa manjkala tudi “zgodba”, ki, upamo, da bo letos vsaj približno dobra.

NBA 2K19 Anniversary Edition izide 7. septembra, medtem ko bo standardna inačica na voljo 11. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime