Battlefield V ob izidu brez battle royale načina

Založnik EA ter razvijalec DICE imata očitno z razvojem najnovejšega dela Battlefield serije kar nekaj težav.

Že pred časom smo pisali, da bo Battlefield V izšel en mesec kasneje kot je bilo sprva načrtovano in se bo tako izognil direktnemu spopadu s svojim največjim tekmecem, Call of Duty Black Ops 4, kateri bo izšel že oktobra.

Na površje so splavale tudi govorice, da so bila prednaročila za Battlefield V precej jalova, sedaj pa je založnik za oboževalce franšize sporočil še nekaj slabih novic.

Igra bo namreč ob izidu precej okleščena vsebine. Če začnemo pri enoigralski kampanji, War Stories, kjer bodo na voljo samo štiri poglavja (še eno naj bi izdali nekoliko kasneje) kar je precej manj od Battlefield 1, kjer jih je bilo na voljo 6.

Težave so tudi pri večigralstvu, saj bo na voljo le 8 map medtem ko jih je Battlefield 1 vseboval 10 in Battlefront 2 vse skupaj 11. Nekdo bi nemara pomislil, da bodo dodatne mape mastno zaračunali pod dodatno cenovno postavko a EA pravi, da petka ne bo vsebovala nobenih plačljivih DLC-jev.

Morda največje razočaranje bo manjko njihove verzije battle royale načina, Firestorm. Slednjega preprosto ob izidu ne bo, kdaj pa se bo pojavil je zaenkrat neznanka. To je precej slaba novica za Battlefield V saj bo mesec prej že izšel Black Ops 4 s svojo izvedenko battle royala in, saj veste pregovor: “kdor prvi pride, prvi melje”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime