Glasovanje za zmagovalca prve naloge projekta Top streamer Slovenije zaključeno! In zmagovalec je…

Že nekaj časa poteka tekmovanje Top Streamer Slovenije, kjer se 5 pogumnih dečkov (ja na žalost, nič punc, morda drugič) poteguje za prestižni naslov najboljšega streamerja Slovenije.

V preteklem tednu so tekmovalci dobili pomembno nalogo. Ustvariti so namreč morali čimbolj zanimiv video in ga potem deliti med svoje oboževalce a to še ni bil najtežji del. Kot vsi vemo, je prositi kogarkoli za kakšno uslugo precej težka naloga, še težje pa je to na streamu, kjer svojih sledilcev marsikdo sploh ne pozna. Predstavljajte si potem s kakšnim težkim jezikom bi potencialni streamer od svojih oboževalcev zahteval kak cekin, za namero, da bi lahko to potem počel bolj redno.

No, naša domača naloga od fantov ni zahtevala tako težkega opravila a vseeno so morali od svoje publike nekaj pridobiti. Ta “nekaj” so glasovi, saj ste lahko za svojega favorita glasovali enkrat dnevno, včeraj pa je ta del tekmovanja bil dokončno zaključen.

Preden razodenemo rezultate, bi samo radi uradno izjavili, da smo na vse tekmovalce presneto ponosni. Vsak si je za svoj posnetek vzel čas, ga profesionalno obdelal, kar pa morda najbolj navduši, je njihova raznovrstnost, saj 5 različnih Fortnite kompilacij ne bi bilo zanimivih nikomur.

Prav vsi tekmovalci so nabrali lepo število glasov in tekmovanje je bilo precej izenačeno a na koncu je prevladal veteran Dino “Dinotti” Hajderović!

Dino, iskrene čestitke za uspešno premagano prvo oviro!

Tekmovanja s tem še ni konec, saj naše kandidate čaka še ena naloga. Več bo znanega naslednji teden, do takrat pa si lahko ogledate spodnjo razvrstitev, spodaj pa še zmagovalni video.

  1. Dino “Dinotti” Hajderović

  2. Nino “Illusion” Anderluh

  3. Krištof “UnK1T” Potočnik

  4. David “xDejvii” Naglič

  5. Andrej “Appleyard” Rožmarič

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime