Dr Disrespect hitro zaključil stream zaradi strelov na njegovo hišo

Še precej je sveža rana iz zadnje strelske tragedije v ZDA a nasilje nikoli ne počiva. Tako se je včeraj pod streli znašel popularni streamer Guy “Dr Disrespect” Beahm, ki je med sproščujočim igranjem igre Call of Duty: Black Ops 4 zaslišal strele, ki niso prihajali iz njegovih zvočnikov.

V spodnjem posnetku lahko vidimo celoten potek dogajanja, kjer lahko med prenosom v živo slišimo glasen pok. Beahm je nato odkorakal izpred kamere, kasneje pa se je vrnil a brez svojih značilnih očal ter lasulje, svojim gledalcem pa je sporočil sledeče:

“Moram prekiniti prenos ker je nekdo streljal na našo hišo. Razbil je jebeno okno zgoraj. To je že drugi strel, nekdo je streljal že včeraj na našo jebeno hišo in nekdo je streljal ravnokar.”

Dr Disrespect je kasneje preko Twitterja sporočil, da ni nihče poškodovan in da bodo za situacijo primerno poskrbeli. Njegov stream se bo že normalno nadaljeval danes, razen seveda, če ne bo kdo spet izbral prav njegovo hišo za strelske vaje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!