SCUM prodal milijon kopij v manj kot mesecu

O SCUMU, trdojedrni preživetveni igri, ki so jo razvili Hrvati, smo pisali že večkrat.

Igra se je kljub svoji nišni usmerjenosti prodajala kot za med in samo čakalo se je, kdaj bodo prebili magično število milijon prodanih izvodov. Sicer se je “hype” nekoliko umiril, a vseeno gre za spoštovanja vreden dosežek.

To se je zgodilo ravno včeraj in razvijalec Gamepires ne bi mogel biti bolj ponosen. V proslavitev tega dogodka so vsi igralci dobili posebno nagrado v obliki zlate pištole Desert Eagle 50. Igralci lahko svoje novo pridobljeno darilo odkrijejo skozi svojo zaporniško denarnico, nagrada pa bo na voljo vsem igralcem do 25. septembra.

Poleg tega Gamepires ne počiva na lovorikah, ampak mrzlično delajo na novih popravkih. Še vedno se ukvarjajo z optimizacijo strežnikov, posodobitev 0.1.17.8849 pa je prinesla še kopico drugih izboljšav, ki bodo marsikomu prihranile glavobol.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!