Fortnite – skrivnostna vijolična kocka se je stopila

Razvijalec Epic vseskozi skrbi, da v njihovi igri Fortnite ne bo zmanjkalo zanimivih dogodkov. Ob bližajočih naslovih Battlefield V ter Call of Duty: Black Ops 4 je seveda treba skrbeti za dotok sveže vsebine, saj se zna v nasprotnem primeru njihov prestol na vrhu Battle royale iger kaj hitro zamajati.

Že zelo zgodaj v sezoni je igralce presenetila ogromna vijoličasta kocka, ki se je počasi premikala skozi mapo. Seveda so se takoj pojavile divje teorije, kaj vse skupaj sploh pomeni in, predvsem, kam je ogromna vijoličasta tvorba namenjena.

Ugibanja je sedaj konec, saj je kocka končala v jezeru Loot Lake in se preprosto stopila. Sledil je blisk svetlobe in gladina jezera je postala trdna. No, ne ravno trdna, saj igralci lahko po njej skačejo kot po trampolinu, pod gladino pa so se pojavili čudni simboli.

Kaj slednji pomenijo, pa je še nepojasnjeno in je naloga za spletne arheologe.

Mimogrede, ne pozabite na naš Fortnite King of Slovenia #2 turnir, ki se bo odvil že čez pičle tri dni. Prijave so še odprte, zato pohitite!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!