Call of Cthulhu dobil nov igralni napovednik

Razvijalec Focus Home Interactive pridno dela na svoji naslednji igri, ki bo nosila ime Call of Cthulhu, slednja pa je včeraj dobila povsem nov napovednik.

Igra se bo dogajala v grozljivem okolju kozmične groze, ki jo je davno tega spisal okultni pisec H. P. Lovecraft. Igrali bomo detektiva z imenom Edward Pierce, ki se bo podal raziskovati skrivnostni umor. Pri svojem delu se bo moral zanašati na kopico posebnih moči, ki jih bo tudi moč nadgrajevati.

Sposobnosti, kot sta “Spot Hidden” ter “Investigation”, nam bodo pomagale pri odkrivanju novih sledi, to pa nam bo omogočilo nove opcije v dialogih. Tu so, denimo, še naše sposobnosti v medicini in okultizmu, ki jih bomo lahko nadgradili samo skozi branje knjig in opazovanje posebnih predmetov, to pa nam bo spet odklenilo nove sledi in znanje. Slednje zna biti dvorezen meč, saj bolj ko se Pierce zaveda svojega okoliša, bolj bo padal v globine norosti, kar bo oteževalo omogočanje logičnih zaključkov.

Call of Cthulhu je vsekakor ambiciozen projekt in upamo, da bodo te sestavine na koncu prinesle odlično igro, ki ima zaenkrat napovedan izid za 30. oktober.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime