World of Warcraft – Method že premagali novi raid

Dober mesec nazaj je izšla zadnja razširitev za trenutno najbolj popularen MMORPG World of Warcraft, ta pa je bila dobro sprejeta med igralci ter prinesla kar nekaj izboljšav in tudi veliko obstoječih sistemov iz Legiona. Razširitev Battle for Azeroth je že dobila tudi prvi raid, imenovan Uldir, katerega je zelo znana guilda Method že uspešno premagala, in tako se lahko pohvalijo kot prvi, ki jim je uspelo premagati ta izziv.

Poleg odlične novice s strani raidanja so pri Blizzardu naredili nov paket v vrednosti 80 ameriških dolarjev, ki bo vseboval nov prav poseben “mount” in kar 180 dni naročniškega časa. “Dreadwake mount” je tudi leteči, tako da ga boste lahko uporabljali prav povsod.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!