Diablo bo postal animirana serija na Netflixu

The Witcher očitno ne bo edina uspešna igra, ki bo dobila svojo televizijsko upodobitev na popularnem servisu Netflix. Na to pot se bo podala očitno tudi Blizzardova uspešnica Diablo, ki je leta 2012 v obliki trojke prisopihala na PC.

To je na Twitterju bolj ali manj potrdil ustanovitelj studia Boom, Andrew “Andy” Cosby, ki je v sredo objavil, da je projekt tik pred potrditvijo:

“Je zelo razburljivo in upam do nebes, da se vse izide.”

Tweet je bil od takrat izbrisan in morda to pomeni, da objava še ni bila pripravljena za javnost ter bo kmalu prišla v bolj uradni obliki iz strani Netflixa ali Blizzarda.

Cosby nikakor ni tujec filmskim vodam, saj je bil nazadnje producent novodobnega Hellboya, zato ima izkušnje s vsakovrstnimi demonskimi zalegami.

Če si medtem želite malce obnoviti svoje znanje o Diablo svetu in slučajno posedujete konzolo Nintendo Switch, si lahko kmalu nabavite Diablo III Eternal Collection, ki bo na dotično napravo prispel 2. novembra in bo vseboval vse do sedaj izdane dodatke.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!