Zgodnji posnetki Telltalove igre Stranger Things izcurljali v javnost

Vsak dan prihajajo nove novice o nesrečnem zaprtju razvijalca Telltale Games, kjer je čez noč brez dela ostalo okoli 250 ljudi. Kolikor je to dejstvo žalostno, so igralci vseeno še bolj radovedni glede projektov, ki so bili v razvoju, a žal sedaj ne bodo ugledali luči dneva.

Ena od teh iger je bila Stranger Things, to pa je Telltale ustvarjal po istoimenski seriji, ki je ob svojem izidu na Netflixu povsem obnorela svet. Špil je bil sicer prvič najavljen letos junija in glede na prikazano, so razvijalci na projektu kar dobro napredovali.

via Gfycat

V videu lahko vidimo Willa, ki ima sicer nekam čudno izbuljene oči, a je vseeno instantno prepoznaven. Kratki odlomki prikažejo raziskovanje doma družine Byers, odpiranje predalov ter celo Demogorgona. Slednji nas očitno na nekem delu lovi, na kar kaže utripajoči zaslon in če bi ugibali, bi se bili verjetno primorani pred njim skrivati.

via Gfycat

Morda pa projekt ni povsem propadel, saj Netflix vseeno želi svojo Stranger Things igro, za spletno Variety so namreč izjavili, da obžalujejo usodo Telltale Games in da so v procesu preučevanja drugih možnosti. Ali bodo odkupili že razvito različico in jo predali v razvoj komu drugemu ali pa bodo projekt zaštartali čisto na frišno, še ni znano.

via Gfycat

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime