American Truck Simulator bo dobil novo posodobitev Oregon

Pred dnevi smo že spisali članek o precej živi skupnosti tovorniške simulacije Euro Truck Simulator 2. Ste vedeli, da ima razvijalec SCS poleg prej omenjenega naslova v šapi še eno podobno igro, ki pa je bolj namenjena Američanom?

Gre se za naslov American Truck Simulator, kjer lahko nadzorujemo ogromne 18 kolesne pošasti, evropske ceste pa tu nadomestijo širne planjave ZDA. In prav kmalu bo dotični naslov pridobil novo razširitev, ki sliši na ime Oregon.

Dodatek bo prinesel 5.000 milj novih cest, 13 postojank za tovornjake, 14 ogromnih mest, nove tovornjake ter nove znamenitosti kot so Crater Lake, Crooked River Valley, Yaquina Head Lighthouse, MT. Hood, Thor’s Well in Youngs Bay bridge.

SCS je še posebej ponosen na majhne detajle kot je podrobno oblikovana okolica, kjer bodo domačini lahko prepoznali tudi marsikakšno rastlino, ki je značilna za okoliško favno.

Oregon razširitev bo izšla 4. oktobra, spodaj pa si lahko tudi ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!