SCUM – nova posodobitev nam omogoči izdelavo maske iz človeške kože

Razvijalec Gamepires pridno dela na posodobitvah in na novi vsebini za svoj pionirski projekt SCUM.

Igra, ki je trdojedrna preživetvena simulacija in je v enem mesecu prodala milijon izvodov, vsebuje tudi zanimiv štorijalni zaplet. SCUM je namreč zasnovan kot televizijska oddaja, kjer se na enem otoku spopadejo kaznjenci v boju za preživetje. Nič čudnega potemtakem, da se med takimi izkrivljenimi umi izrodijo tudi nove “modne” ideje.

V nedavni posodobitvi so tako razvijalci dodali možnost, da si lahko sešijejo masko, za katero potrebujejo človeško kožo. Ubijanje drugih igralcev v svetu SCUM-a ni nič novega in špil ima dejansko vključeno opcijo kanibalizma, tako da so bili elementi Teksaškega pokola z motorko naslednji logični korak.

Za novo masko boste poleg človeške kože (uporabimo lahko tudi živalsko, a to seveda ni tako kul) potrebovali še pribor za šivanje, nož, vrv ter dva povečevalna stekla, ki prav prideta pri očeh. Kot takšna pošastna nakaza ne moremo seveda kar prebivati v navadni hiški, zato je Gamepires dodal 30 novih jam, po katerih lahko strašimo nadobudne turiste.

Popravek je dodal tudi nova orožja, kot so improvizirana pištola ter puška, dobili pa smo tudi očala za nočno opazovanje, ki jih lahko odkrijemo v militarističnih območjih ter bunkerjih. Poleg nove vsebine so tu še razne optimizacije ter prepotrebni popravki raznih hroščev, saj je SCUM še vedno v zgodnjem dostopu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime