FIFA 19 – Odstotki pri nakupu skupka kart kažejo strašljivo sliko

FIFA 19 je končno zunaj in milijoni igralcev po širnem svetu so zopet nadeli kopačke ter se ponovno podali v najnovejšo iteracijo nogometne simulacije založnika EA. A zadnja FIFA ni imela gladkega izida, saj se je ogromno ljudi začelo pritoževati zaradi “loot-boxov”, ki so v tej igri prisotni v obliki kart. Zaradi sprememb zakonov v Belgiji se je EA celo podal v tožbo, na razplet te pa še vedno čakamo.

Kljub vsem neprilikam ima letošnja FIFA eno pomembno novost, ki se tiče predvsem sestave FIFA Ultimate Teama. Na voljo je namreč prva promocija, znana že od prej, in sicer gre za Ones to Watch. Ta bo trajala 10 dni in je v igro vnesla posebne verzije igralcev, kot so Cristiano Ronaldo, ki je letos prestopil v Juventus, ter Riyad Mahrez, ki letos zastopa nove barve kluba Manchester City. Kar je posebnega pri teh kartah, je njihova dinamičnost, saj odražajo statistike iz resničnega sveta. Ronaldo ima oceno 94, ampak če bo naenkrat začel polniti mrežo v Juventusu, bo njegova vrednost v igri zrasla nad 94, kar bo iz Ones to Watch Ronalda naredila boljšega od “običajnega” Ronalda.

Ones to Watch je zagotovo med igralci zelo zaželena vsebina, nakup pa je mogoč preko skupka kart. A ne mislite, da boste samo odšteli denar in prejeli legendarnega napadalca! Z nakupom dobite samo možnost pridobitve svojega igralca, EA pa mora po novem razkriti odstotke možnosti pri nakupu skupka kart.

Glede na lestvico dobite ob nakupu skupka 100 % šans za pridobitev Gold igralca z vrednostjo vsaj 75. Za fuzbalerja vrednosti 82+ je možnost 41 %, za 85+ pa samo še 4.3 %. Za Ones to Watch igralca so odstotki kriminalno nizki, in sicer imate za ta “jackpot” manj kot 1 % možnosti! Kakor je oblikovano besedilo, manj kot 1 % lahko pomeni karkoli, navsezadnje lahko pomeni tudi 0.01 %, kdo bi vedel.

Zagotovo znajo ti odstotki strezniti marsikaterega igralca, ki zapravlja ogromne vsote za sestavo FIFA Ultimate Teama. A bojimo se, da znajo nekateri za zadevo zato zgolj še bolj zagrabiti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime