Red Dead Redemption 2 dobil čudovit nov napovednik

Oktober je že tu in konec meseca nas čaka res težko pričakovana igra Red Dead Remption 2. Rockstar Games je tako vpliven razvijalec, da se nekateri založniki odločijo prestaviti izide svojih iger na drug datum, saj bi ob direktnem spopadu s tem titanom zagotovo izgubili.

Včeraj smo prejeli popolnoma nov napovednik za kavbojsko obarvanega Red Dead Redemption 2 in špil bo eden lepših naslovov te generacije, če sklepamo samo po grafiki.

Napovednik nam prikaže bogat nabor možnosti, s katerimi bomo lahko urejali svoj lik. Mogoče bo celo skrbeti za higieno, saj se bomo lahko brili, kopali in izbirali našo prehrano.

Red Dead Redemption 2 bo vseboval večigralstvo, podobno kot v GTA Online

Seveda ne bo manjkalo niti akcije, kar pomeni veliko jezdenja, streljanja in ropanja bank. Prikazan je tudi prvoosebni način ter prenovljen sistem streljanja, imenovan “Dead Eye”, slednji pa je poznan že iz predhodnika.

Red Dead Redemption 2 izide 26. oktobra za PlayStation 4 in Xbox One, PC lastniki pa boste zaenkrat gledali samo napovednike.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!