BlizzCon 2018 urnik namiguje na novo Diablo igro

Če se je na Blizzconu 2017 presenetljivo malo govorilo o akcijski RPG seriji Diablo, bo razvijalec Blizzard očitno vse to nadoknadil letos.

Znan je namreč urnik za Blizzcon 2018, tradicionalni sejem, kjer razvijalec napove svoje naslednje projekte in za svoje oboževalce pripravi nekaj novih presenečenj.

Takoj po otvoritveni slovesnosti se bodo žarometi usmerili na glavni oder, imenovan “Mythic”, prva stvar, ki bo na sporedu, pa bo nosila naslov “Diablo: What’s Next”. Igričarska skupnost, glede na naslov panela, pričakuje najmanj Diablo 4, sumi pa se, da bi znali Nevihtniki delati na več projektih, povezanih z Diablo vesoljem.

Nekaj govora bo zagotovo letelo na predelavo za Switch, saj bo na Nintendovo prenosno konzolo 2. novembra prispel Diablo 3: Eternal Collection. Pred kratkim so vzklile novice glede animirane serije, Blizzard pa je v zadnjih letih najel kar nekaj ljudi, ki se tičejo predvsem Hudičevca. Zna se celo zgoditi, da dobimo dolgo pričakovano predelavo dvojke, ki jo nekateri dandanes še vedno preigravajo in ki je leta 2016 celo dobila nov uradni popravek.

Vse bo znano čez slab mesec, 2. novembra, ko bo Blizzcon 2018 uradno zagnal svoje motorje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime