Darksiders III z novim napovednikom

Založnik THQ Nordic ter razvijalec Gunfire Games sta danes igričarski javnosti pokazala nov napovednik, ki se tiče predvsem posebnih moči glavnega protagonista.

Tretji jezdec apokalipse bo tokrat ženska, imenovana Fury, in jezna dama bo lahko preklapljala med štirimi različnimi oblikami, ki se bodo imenovale Hollows. Preoblikovanje v različne forme ji bo pomagalo pri spopadu z različnimi sovražniki in pri lovu na glavne nasprotnike v igri, ti pa bodo nosili luštno ime Seven Deadly Sins.

Zgodba naj bi se časovno odvijala paralelno z dvojko, za razliko od prejšnjih dveh jezdecev apokalipse, pa se bo Fury bolj zanašala na svojo agilnost ter bojevanje z bičem. Ko bomo opravili z njeno avanturo, nas čaka samo še zgodba četrtega jezdeca, ki sliši na ime Strife, THQ pa glede njegovega dela ostaja skrivnosten.

Darksiders III izide 27. novembra, zato imate še nekaj časa, da preigrata za prva dva dela, saj gre za kvalitetni igri, ki se ju dandanes lahko dobi za drobiž.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!