Shadow Warrior 2 trenutno brezplačno v GoG trgovini

Spletna trgovina Good Old Games, med brati preprosto poznana kot GoG, je včeraj praznovala svojo deseto obletnico obstoja. To v naši nori igričarski industriji, kjer en dan obstajaš, čez noč pa preprosto izgineš, ni ravno lahek dosežek.

GoG se je zato odločil za 48 ur ponuditi akcijsko prvoosebno igro Shadow Warrior 2 povsem brezplačno! Za pridobitev svoje kopije samo obiščite sledečo povezavo, si igro prenesite v košarico in čestitamo, pravkar ste postali ponosni lastnik čisto nove igre.

No, ne povsem nove, saj je Shadow Warrior izšel leta 2016, gre pa za brutalno hitro akcijsko igro s pojočimi metki ter katanami. Špil podpira tudi sodelovalno večigralstvo in nudi družno zabavo štirim igralcem, zadeva je odlična za kakšno LAN zabavo, kjer bi rad vsak od sodelujočih čimprej skočil v akcijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime