System Shock Remake dobil alfa video

Razvijalec Nightdive Studios je leta nazaj uspešno dokončal Kickstarter kampanjo in nabral dovolj denarcev za polnopravno predelavo originalne igre System Shock. Čeprav je projekt dobro napredoval, so kasneje naleteli na veliko oviro, saj so si zadali preveč in se preprosto preveč oddaljili od originalne vizije.

Zato so se reorganizirali in projekt dodobra predelali in sedaj naj bi bili spet na pravih tirnicah. Da bi svojim sledilcem dokazali, da njihove donacije niso šle v nič, so za podpornike svoje Kickstarter kampanje izdali alfa verzijo, ta pa je na voljo samo tistim, ki so odšteli 750 $ ali več.

Poleg tega so izdali nov video, ki prikaže nekaj igralnih izsekov. Nightdive Studios pravi, da so zaenkrat v igri še originalne teksture in da bodo te spremenjene pred izidom. Tisti, ki se bodo dokopali do alfe verzije, ki se tu imenuje Adventure Alpha, bodo lahko prosto raziskovali Citadel postajo, pobirali predmete ter poslušali razne avdio zapiske.

Datum izida še ni znan a verjetno je zadeva še kar nekaj časa stran.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!