System Shock Remake zaustavil razvoj

Razvijalci Nightdive Studios so junija 2016 zagnali Kickstarter kampanjo, v kateri so nabrali 1.3 milijona dolarjev, z namenom predelave futuristčne vesoljske RPG igre System Shock. Ob objavi Kickstarter kampanje so ponudili tudi kratek demo, ki je bil močno navdušujoč in je dobro prikazal v kakšno igro se bo razvil končen produkt.

A kot je povedal predsednik Nighdive Studia, Stephen Kick, vse očitno ni šlo po načrtih. Najprej so zamenjali pogon, saj so prešli iz Unity-ja na Unreal, česar Stephen ne obžaluje. A nato so ambicije rasle in projekt je zašel iz začrtane poti, kjer so razvijalci ugotovili, da ne bodo izpolnili pričakovanja podpornikov Kickstarter kampanje in da so se povsem oddaljili od začetne vizije.

Zato je projekt trenutno ustavljen saj morajo ponovno pregledati situacijo in se usmeriti nazaj na pravo pot. Stephen pravi, da projekt ni preklican in da se bodo vrnili še močnejši kot prej. A vprašanje ostaja, če so že pokurili ves nabrani denar saj se v tem primeru od končnega izdelka najverjetneje lahko samo še poslovimo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime