The Walking Dead: The Final Season bo vendarle dokončan

Že večkrat smo pisali o presenetljivem zaprtju razvijalca Telltale Games, ki je imel v delu kar nekaj težko pričakovanih naslovov, med njimi tudi zadnjo sezono The Walking Dead. Za njo so do sedaj izšle dve epizodi, medtem ko je za dokončanje projekta preprosto zmanjkalo denarja in osebja.

A vse ni tako črno kot je nemara izgledalo še včeraj. Danes je Skybound Entertainment, ki si ga lasti ustvarjalec The Walking Dead franšize, Robert Kirkman, preko Twitterja sporočil veselo vest: “Zaključimo zgodbo tako kot je to potrebno! Več informacij sledi kmalu!”

Skybound je za spletno stran IGN izjavil, “da bo na igri delalo nekaj Telltalovega bivšega osebja in zato bo zgodba zaključena tako kot si oboževalci zaslužijo.”

Tako, očitno bomo vendarle dobili rečen zaključek Clementinine zgodbe, žal pa se lahko za vedno poslovimo od drugih iger kot so denimo The Wolf Among Us Season 2.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!