Gaming brez izgovorov #2 uspešno opravljen!

Prišli, videli, zmagali! 13. oktobra smo namreč organizirali dogodek Gaming brez izgovorov #2, ki je, kot lahko po imenu sklepate, naslednik prvega druženja, ki smo ga aprila letos izpeljali v Citypark Ljubljana.

Tokrat smo se kot slavne rock zvezde, ki imajo turnejo, odločili malce pokukati v Kranj zato smo naš gaming lunapark ustavili v Cineplexxu Kranj.

Zadali smo si kar nekaj visokoletečih ciljev in začrtani plani, so kljub težaškemu delu, nazadnje le uspeli.

Štartali smo že ob 10.00 zjutraj saj so finalisti turnirja Fortnite King of Slovenia nestrpno pričakovali, da se spopadejo tudi v živo. Tako kot na “Online” delu, so tudi tokrat igrali v dvojicah, zato smo za njih pripravili 8 vrhunskih računalnikov, saj smo želeli da do izraza pridejo čiste veščine, ki jih ne bi bremzale tehnološke neprilike. Po srditih spopadih smo le dobili zmagovalca, takole pa so se razporedile vse tri ekipe ter si razdelile sledeče bogate nagrade:

1. KK1 (Kenjam1, Trot1) – 2x UVI Chair Styler, 2x bon za paket Neodvisni B v vrednosti 250 €

2. Solo Win (Tohaj in velocityx) – 2x UVI Chair HERO RED, 2x gaming set, 2x prenosni zvočnik

3. Something New (Zus, Rokson) – 2x gaming set, 2x prenosni zvočnik

Vsem tekmovalcem čestitamo za odlične spopade in upamo, da jim bodo nagrade prišparale marsikak živec pri plačevanju telefonskih položnic ter omogočile lažje sedenje.


Dogodki so se vrstili kot za stavo, saj se je že med samim Fortnite turnirjem začela še ena pomembna zadeva: predstavitev zmagovalcev projekta Top YouTuber 2018 v Cineplexx dvorani, kamor se je zvrstila lepa četica oboževalcev. Naše goste, med katere štejemo velika imena kot so JureTrsanBlond, JackontheBox, Rok Cobl in Rockstar61, je zabaval popularni radijski voditelj Uroš Bitenc, ki je pripravil za obiskovalce pester program, ta pa je trajal skoraj uro in pol. Med tem časom so oboževalci svojim izvoljencem zastavili kakšno zanimivo vprašanje, potekal je kviz, za namenček pa smo goste malce izmučili v VR igri Beat Saber ter jim podelili nagrade iz tekmovanja Top YouTuber 2018.

Sledilo je še slikanje ter deljenje avtogramov, YouTuberji pa so celo odigrali nekaj rund igre Fortnite s svojimi največjimi oboževalci. Skratka, ta del našega dogodka je bil izpeljan perfektno, saj so se družno zabavali tako naši gostje kot njihovi oboževalci, vzdušje pa je bilo prijateljsko in res smo ponosni, da smo morda navezali kakšno novo prijateljstvo ter komu izpolnili skrito željo.

Potem pa smo se prepustili samo še čistim gaming užitkom. Na PC-ju so obiskovalci lahko preigravali Fortnite po mili volji, tehnološki navdušenci pa so lahko občudovali najnovejšo grafično kartico NVIDIA RTX 2080 Ti. Prisotne so bile tudi PlayStation 4 konzole, kjer so lahko naključneži izbirali med različnimi naslovi, seveda pa ni umanjkala tudi VR postaja, kjer so lahko obiskovalci preizkusili trenutno najbolj prodajano VR igro Beat Saber.

Pod črto je bil Gaming brez izgovorov#2 uspešno zaključen in med pospravljanjem vse razpostavljene opreme smo si izmučeni želeli samo še domače postelje, a v mislih smo že načrtovali naslednji dogodek, ki bo zagotovo še večji in bo vseboval nova presenečenja!

Iskrena in prisrčna zahvala gre tudi našim parterjem Razer, Telekom Slovenija, Logitech, UVI Chair in EIGRE saj brez njih izpeljava dogodka preprosta ne bi bila možna.

Celotno galerijo slik si lahko ogledate na naši Facebook strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime