Govorica: Red Dead Redemption 2 naj bi izšel naslednje leto za PC

Ponavadi se nekaj pretirano ne obremenjujemo z govoricami ampak Red Dead Redemption 2 je zelo pričakovan naslov in velikokrat nas kdo pocuka za rokav ali pa v komentarju vpraša neizogibno vprašanje: “kdaj pride za PC?”

No, za vas še vedno nimamo 100% in neizpodbitnega odgovora, morda pa vas zna potolažiti nova govorica, ki izgleda precej legitimna. Največji evropski trgovec elektronike MediaMarkt, je na svoji strani objavil PC verzijo igre, ta pa naj bi izšla v letu 2019.

Na strani sicer piše 31. december 2019 ampak to je očitno samo rezerviran datum saj zna naslov iziti veliko pred tem. Stran je bila od takrat sicer umaknjena a to ni preprečilo nekomu, da je pred tem zajel posnetek zaslona.

Ker se gre samo za govorico, vzemite ta članek z dobro merico skepse. Da, skorajda zagotovo se bo PC verzija zgodila a razvijalec Rockstar se bo verjetno poslužil iste taktike kot pri GTA V: najprej izdati konzolno verzijo, potem pa še izboljšano PC inačico in posledično bodo nekateri zadevo kupili dvakrat.

Se bo to zgodilo v 2019? Kdo ve, morda se gre samo za napako na strani ali pa je nekdo prehitro objavil igro v trgovini. Kakorkoli že, če iščete svojo kopijo jo lahko kupite na Eigre.si, kjer je trenutno Red Dead Redemption 2 znižan na samo 58.99€.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime