Shadow of the Tomb Raider dobil na Steamu popust in s tem razjezil ogromno igralcev

Včasih se potrpežljivost izplača in tako je tudi pri igrah. Medtem ko so nekateri neučakani in si želijo imeti najnovejši izdelek igričarske industrije čimprej na polici, so nekateri bolj potrpežljivi in raje počakajo na znižanje cene, po možnosti pa bodo do takrat razvijalci še zakrpali vse večje hrošče zato je tudi izkušnja bolj popolna.

Shadow of the Tomb Raider je odlična igra zato bi človek tudi pričakoval visoke ocene uporabnikov na Steamu. A če se odpravimo na igrino stran, lahko presenetljivo odkrijemo, da ima naslov samo “mešan” status pozitivnih in negativnih ocen.

Razlog je preprost: znižanje cene. Shadow of the Tomb Raider je izšel sicer dober mesec nazaj, založnik Square Enix pa nad prodajo očitno ni bil zadovoljen zato je špilu za omejen čas dal akcijski popust in sicer je ceno znižal za 34%. Tega pa se niso razveselili tisti, ki so igro prednaročili oz. jo nabavili ob dnevu izida. Po njihovem mnenju je nepošteno tako kmalu naslovu znižati ceno in Shadow of the Tomb Raider so tako zbombardirali z negativnimi opisi, da se ji je znatno znižala splošna ocena.

Kakorkoli že, tisti, ki si želite prihraniti kak evro, si lahko svojo kopijo sedaj privoščite za samo 39.59€, znižan pa je celo Season Pass na 19.79€, akcija pa se izteče že danes.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime