Razvijalec 3D Realms dela na streljanki, ki jo bo poganjal originalni Quake pogon

Se spomnite razvijalca 3D Realms? Gre se založnika in razvijalca, ki je bil v devetdesetih velik del igričarske industrije, njegovo ime pa se je omenjalo ob naslovih kot so Duke Nukem, Max Payne ter Prey. Žal pa so si njega dni zastavili ogromen projekt, imenovan Duke Nukem Forever, ki so ga prestavljali leta in leta, dokler zadevo niso preprosto preklicali, kasneje pa jo je izdal Gearbox v precej katastrofalnem stanju.

3D Realms še vedno obstaja a zanj so se dnevi založništva že dolgo tega končali zato so se preusmerili v razvijanje iger. Združili so se z založnikom 1C Entertainment in skupaj so najavili streljanko, ki bo ciljala predvsem na retro igralce. Naslov bo namreč razvit v pogonu Quake, ki je prvič izšel leta 1996 zato se lahko veselimo vsaj verne, starošolske podobe.

O projektu ni znanega dobesedno nič več kot to, da je trenutno v razvoju zato vam bomo namesto praznih besed spodaj raje prilepili napovednik za Duke Nukem Forever, ki nas je dolgo leta nazaj skorajda pripeljal do igričarskega orgazma a žal ni nikoli izpolnil vseh svojih obljub.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime