JUMP FORCE dobil datum izida

Če navdušenec nad mangami, zagotovo že dolgo čakate na kakršnekoli uradne informacije glede pretepačine JUMP FORCE, ki jo razvija Bandai Namco, igra pa bo vsebovala celo vrsto znanih junakov. Založnik je končno oznanil tudi uraden datum izida in sicer se bo to zgodilo 15. februarja 2019.

Poleg datuma, so igričarski skupnosti prikazali tudi povsem nov napovednik, ki se tokrat dogaja na najbolj romantičnem mestu na svetu, Parizu. No, romantika je letela skoz okno in v srce Francije so se naselili elementi iz Saint Seiya univerzuma kot so Twelve Temples ter Clockwork Tower.

Napovednik nam predstavi tudi dva nova igralna karakterja. Ryo, ki ga poznamo iz City Hunterja, obvlada strelna orožja in se povsod odpravi s svojim zvestim Colt Magnumom. Poleg preciznega streljanja poseduje še hitre reflekse, ki mu omogočijo izogibanje nepridipravom. Drugi junak je Keshiro iz Fist of the North Star, ki obvlada borilno veščino Hokuto Shinken, svoje nasprotnike pa lahko uniči predvsem zahvaljujoč svoji ogromni moči.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime