Miroljubna panda je v World of Warcraftu dosegla stopnjo 120

Vsi vemo, kako se pravilno igra World of Warcraft: ob izidu novega dodatka se zopet prijavimo v igro, poskušamo čim hitreje doseči novo stopnjo ter se nato spravimo igrati nov lik ali pa na špil zopet pozabimo do izida nove ekspanzije.

Nekateri pa si za igranje vzamejo svoj čas med katerimi izstopa tipček z imenom Doubleagent, ki zaenkrat velja za edini nevtralni lik v svetu World of Warcrafta.

Pandaren rasa je namreč edina, ki je spočetka nevtralna tako do Horde kot do Alianse. Ko običajni igralec zapusti začetni se odloči, katero stran bo podprl in tako nadaljeval svoje stopnjevanje. To bi naredil navaden igralec, medtem ko je Doubleagent malce drugačen. On namreč ni nikoli zapustil začetne cone in je tako ostal nevtralen a to ne pomeni, da ga je to ustavilo pri napredovanju. Kot miroljubnež, ki ne mara pretepanja, je levele pridobival s pobiranjem rastlin ter kopanjem rude kar je seveda prekleto zamudno opravilo, saj pri temu dobi zelo malo izkušenjskih točk.

A uspelo mu je. Za doseg stopnje 90 je pokuril 175 dni igralnega časa kar je naravnost ogromna cifra. Iz stopnje 110 na 120, ki je trenutno najvišja v dodatku Battle of Azeroth, je prišel v 77-ih dneh, od tega je za igranje porabil 244 ur. Svoj rekordni dosežek je delil na Twitterju, v spodnjem posnetku pa lahko ugledate točen moment, ko je dosegel stopnjo 120.

Lepo je videti, da so ga ob teh finalnih trenutkih spremljali zvesti oboževalci in ga pri temu bodrili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime