Total Chaos je impresiven mod za Doom 2, ki je bil v delu kar šest let

Vsake toliko modderska skupnost preseneti z izdelkom, ki preseže vsa pričakovanja.

Eden takih je Total Chaos, kateri je bil v izdelavi kar 6 let, gre pa se za modifikacijo, ki je bila izdelana na osnovi pogona igre Doom 2. Pravimo na osnovi, saj se gre v bistvu za pogon GZDoom, ta pa je sicer zgrajen na temeljih Doom 2 a je pogon močno nadgradil.

Specifikacije gor dol, zadeva je izšla in tudi dobila igralni napovednik in je močno impresivna. Gre se za preživetveno grozljivko, kjer se naš junaček znajde na samotnem otoku, tega pa so naselile kreature, ki mestoma spominjajo na tiste iz Silent Hill serije.

Tako nas čakajo pošastki, šest različnih poglavij ter različna orožja, kjer bo za tista strelna močno primanjkovalo streliva, zato se boste primorani zanašati na boj od blizu. Krampe ter motike bo moč nadgrajevati in celo kovačiti svoje izvedenke.

Total Chaos si lahko prenesete iz sledeče povezave, za preigravanje pa potrebujete igro Doom 2 ter datoteke GZDoom, modifikacija pa tehta 2.59GB.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!