Warcraft 3 bo doživel predelavo!

Letošnji Blizzcon je postregel z nekaj zanimivimi presenečenji kot je denimo brezplačni Destiny 2 za vse PC igralce. A medtem, ko nekateri besno prenašajo svojo zastonjsko kopijo, smo drugi z nostalgičnimi nasmehi in gromkimi aplavzi pozdravili eno drugo presenečenje.

Legendarna strategija Warcraft 3 bo dobila močno zaslužno predelavo, ki bo špil modernizirala ter mu dala povsem novo podobo. Warcraft 3: Reforged, kakor se zadeva uradno imenuje, bo poleg osnovne igre vsebovala tudi dodatek The Frozen Throne, nadgrajena pa ne bo samo grafika ampak bodo določene spremembe doletel tudi same mape.

Kot je za PC Gamer povedal Nicholas Louie:

“Ko boste pogledali mapo The Culling of Stratholme, boste videli precejšnje spremembe. Sam razpored mape je povsem drugačen kot je bil v Warcraft 3. To je pomemben del zgodbe in želeli smo, da bodo na enakem igralnem polju tako tisti, ki so že igrali originalno kampanjo kot tisti, ki so vajeni World of Warcrafta. Tako da ko boste pogledali mapo, bo ta izgledala kot Stratholm mapa iz World of Warcrafta.”

Poleg vsega tega bodo izboljšane tako vmesne sekvence kot zvočno podajanje (tega bodo posneli ponovno), morda pa ste v preteklosti že opazili članek, ko je originalni Warcraft 3 dobil posodobitev. To ni bilo po naključju saj so bile te spremembe nujno potrebne za kompatibilnost večigralstva med Reforged in navadno verzijo Warcrafta 3.

Izšel je tudi prvi igralni posnetek in treba je reči, da je vizualno Blizzard zadel v polno. Reforged vizualno izgleda naravnost odlično, vseeno pa so ohranili duh izvirnika, kar velikokrat takšnim grafičnim nadgradnjam spodleti.

Warcraft 3: Reforged izide enkrat naslednje leto in kot starejši igralec na zadevo komaj čakam. Čeprav bi še bolj komaj čakal Warcraft 4 a žal so to zaenkrat samo pobožne sanje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!