Hearthstone dosegel 100 milijonov igralcev in podarja skupke kart

Popularna igra s kartami, Hearthstone, je presegla že nekaj mejnikov, predvsem tistih, ki se tičejo zaslužka. Včeraj pa mu je uspelo prebiti novo mejo saj je Hearthstone presegel 100 milijonov registriranih igralcev.

Blizzard se seveda zaveda, da je takšen pomemben dosežek treba proslaviti. Najprej so spočeli video, kjer se razvojna ekipa zahvaljuje vsem svojim zvestim igralcem a niso se ustavili samo tu.

Med 7. in 10. novembrom vas vabijo v igro, saj boste med tem časom lahko prejeli kar šest brezplačnih Boomsday Project skupkov kart. Dovolj je samo, da zaženete igro in pridete v glavni meni in že lahko uživate v novih kartičnih podobicah. Poleg tega je na voljo nova naloga “Celebrate the Players”, ki jo je moč ponoviti petkrat v enem dnevu, vsakič pa boste nagrajeni z izkupičkom 100 zlata.

Blizzard je na Blizzconu še najavil novo razširitev Rastakhan’s Rumble, ki bo dodala kar 135 novih kart, novo enoigralsko kampanjo Rumble Run ter novo mehaniko Overkill.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!