EA: Project Atlas je naslednja stopnja razvijanja iger

EA nas draži z novo tehnologijo, ki kombinira umetno inteligenco, oblak in Frostbite pogon. Gre za t.i. “Project Atlas”, novo platformo, ki bo razvijalce oborožila z odlično in zelo močno tehnologijo, s katero bodo lahko razvili še boljše igre.

Pri EA pravijo, da bo Project Atlas prinesel novo dobo razvijanja iger. Lahko si predstavljate, da se bo vse širilo v oblak in za določene storitve bo treba plačati. Vaš projekt bo za vedno shranjen v oblaku, kar bo doprineslo k varnosti in zaščiti pred izgubo podatkov. Poleg umetne inteligence in integracije s pogonom, bo Project Atlas pokril še druge industrije kot so navidezna resničnost, obogatena resničnost in povezovanje preko zelo hitrih 5G omrežij. Vse to bo prineslo k izboljšani uporabniški izkušnji in k sami izdelavi iger.

Počasi nam ne bo treba imeti več dobrih računalnikov, ampak bomo plačali mesečno naročnino in igrali kar bomo želeli, seveda če bomo imeli dobro internetno povezavo.

Strinjamo se, da prihaja nova doba za računalniške igre, ampak potrebno bo še kar nekaj let preden se bo vse to razvilo. Upajmo, da bodo za nas navadne uporabnike, vse te tehnologije dovolj denarno ugodne.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!