EA: Project Atlas je naslednja stopnja razvijanja iger

EA nas draži z novo tehnologijo, ki kombinira umetno inteligenco, oblak in Frostbite pogon. Gre za t.i. “Project Atlas”, novo platformo, ki bo razvijalce oborožila z odlično in zelo močno tehnologijo, s katero bodo lahko razvili še boljše igre.

Pri EA pravijo, da bo Project Atlas prinesel novo dobo razvijanja iger. Lahko si predstavljate, da se bo vse širilo v oblak in za določene storitve bo treba plačati. Vaš projekt bo za vedno shranjen v oblaku, kar bo doprineslo k varnosti in zaščiti pred izgubo podatkov. Poleg umetne inteligence in integracije s pogonom, bo Project Atlas pokril še druge industrije kot so navidezna resničnost, obogatena resničnost in povezovanje preko zelo hitrih 5G omrežij. Vse to bo prineslo k izboljšani uporabniški izkušnji in k sami izdelavi iger.

Počasi nam ne bo treba imeti več dobrih računalnikov, ampak bomo plačali mesečno naročnino in igrali kar bomo želeli, seveda če bomo imeli dobro internetno povezavo.

Strinjamo se, da prihaja nova doba za računalniške igre, ampak potrebno bo še kar nekaj let preden se bo vse to razvilo. Upajmo, da bodo za nas navadne uporabnike, vse te tehnologije dovolj denarno ugodne.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime