Lord of the Rings Online bo zavrtel svoje strežnike nazaj v slogu WoW: Classica

Starošolska MMO skupnost že dolgo tožari nad preveliko modernizacijo sodobnih večigralskih naslovov. Njihove pritožbe so upravičene, saj se igralci manj družijo in pogovarjajo kot v zlati dobi MMO-jev. Čemu je tako ni težko ugotoviti, saj sodobni naslovi vsebujejo mehanike, ki igralce v skupine združijo skorajda samodejno in ni vam več potrebno dolge ure v pogovorno okno tipkati /LFG.

Na pritožbe igralcev niso gluhi niti razvijalci in prvi, ki je v tej smeri nekaj storil, je bil Blizzard z najavo projekta World of Warcraft: Classic. Ta bo špilavce vrnil v čas, ko njihov naslov še ni posedoval razširitev in spet bo moč izkusiti originalno zgodbo.

Njegovemu zgledu sledi tudi igra Lord of the Rings Online, ki bo čas zavrtela 11 let nazaj in pričarala originalno izkušnjo. No, skoraj, saj bodo vseeno ohranili posodobljen uporabniški vmesnik, nekatera območja bodo spremenjena, seveda pa se ne bodo znebili tudi vseh popravkov, ki so v vseh letih od izida pobili nebroj hroščev. Napredovati bo moč do stopnje 50, zgodba pa se bo vrnila v čas, pred uničenjem velikega Prstana.

Novi strežniki se imenujejo Legendary in so že na voljo za igranje. Zaradi velikega navala so morali razvijalci prvemu strežniku dodati še enega, če pa že posedujete kakšen karakter, ga lahko trenutno brezplačno prenesete na Legendary server.

Lord of the Rings Online je sicer brezplačen, a za sodelovanje v novi pridobitvi boste potrebovali VIP naročnino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime