Bomo naslednjo sezono v Fortnite dobili grad?

Konec 6. sezone nam je v igri Fortnite pričaral čudovito sekvenco, kjer smo plavali po brez-gravitacijskem vorteksu in občudovali metulje, sedaj pa se počasi približuje izid že kar 7. sezone in mnogi se sprašujejo, kakšna presenečenja nam je tokrat pripravil razvijalec Epic.

Medtem, ko čakamo na uradne novice, igralci iščejo sledi, ki se morda že nahajajo v igri. In uporabnik Reddita, super_star_BETA, je opazil eno zanimivost, ki je sicer zaenkrat samo divje ugibanje, a zadeva je vseeno vredna ogleda.

Namreč, če se odpravimo v bunker, ki se nahaja izpod območja Waliling Woods in si tam dodobra ogledamo portal, lahko v odsevu vidimo nekaj, kar močno spominja na silhueto gradu.

Slika ni povsem jasna in uporabiti je potrebno nekaj domišljije, a če dobro pogledamo, se lahko dejansko razloči posamezne stolpe ter strehe.

To je eden od primerov, kjer slike res povedo več kot 1000 besed.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!